Astrology Intensive Oct 15th & 16th 2016

Date Tutor Topic
October 15

9.30 – 10.00 am

 

Registration
10.00~ 11.00

60 mins

The Overview

Michael Barwick

11.00 ~ 11.15 am Break
11.15 am~12.30 pm

75 mins

Elements & Modalities

The 12 Signs

Carmen Di Luccio

12.30am ~2.00 pm Lunch
2.00 pm ~ 3.30 pm

90 mins

Inner planets

Outer planets

Julie Simmons

 

3.30 pm ~ 3.45 pm Break
3.45 pm ~ 5.00 pm

75 mins

Aspects & Chart Patterns

Wendy Guy

October 16

9.30 am – 10.00 am

30 min

The Summary
10.00 am ~ 11.15

75 mins

The 12 Houses & Angles

Wendy Guy

11.15 ~ 11.30 am Break
11.30 am ~ 12.30pm

60 mins

Your Moon Phase

Tamara Sophia

12.30 pm ~1.30 pm Lunch
1.30 pm ~ 2.30 pm

60 mins

Fitting It Together ~

Delineation & Synthesis

Michael Barwick

2.30 pm ~ 2.45 pm Break
2.45 pm ~ 4.00 pm

 

Mystery Charts & Conclusion

Julie Simmons/Michael Barwick

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s